Lexmarkov nabor rešitev Smart Retail Solution Suite trgovskim podjetjem pomaga optimizirati prodajo in zagotavljati izjemno izkušnjo za stranke, hkrati pa povečuje stopnjo konverzije in povprečno vrednost transakcij.

Lexington, 17. januar 2023 – Lexmark, vodilno podjetje na področju rešitev za upodabljanje in internet stvari, je na sejmu NRF 2023 v New Yorku, namenjenemu predstavitvi sodobnih rešitev v trgovini in maloprodaji, predstavil svoje večkrat nagrajene tiskalnike in namenske rešitve, optimizirane za maloprodajo.

“Maloprodaja se je močno spremenila, odkar smo se leta 2020 nazadnje osebno udeležili sejma NRF,” je dejal Paul Merritt, direktor oddelka rešitev za maloprodajo v podjetju Lexmark, in nadaljeval: “Trgovci na drobno iščejo nove načine za povečanje dobička, hkrati pa zagotavljajo izjemno izkušnjo za stranke. Navdušeni smo, da se ponovno osebno udeležujemo sejma NRF, in se veselimo predstavitve najnovejših in najboljših rešitev za maloprodajo, ki pomagajo povezati fizični in digitalni svet trgovca.”

Na sejmu, ki poteka med 15. in 17. januarjem, si bodo obiskovalci na Lexmarkovem razstavnem prostoru z oznako #6128, ogledali naslednje rešitve:

Lexmark Retail Solution Suite

Lexmark predstavlja svoj novi vznemirljivi paket rešitev za maloprodajo, poimenovan Smart Retail Solution Suite, ki temelji na umetni inteligenci in povezuje fizični in digitalni svet trgovca na drobno. Rešitev trgovcem na drobno omogoča, da v realnem času razumejo, kaj se dogaja v trgovini in okoli nje, zato se lahko hitro odzovejo z:

  • racionalizacijo poslovanja in poenostavitvijo upravljanja nalog,
  • izboljšajo produktivnost in zavzetost zaposlenih,
  • zagotovijo skladnost trgovine in ohranijo ugled blagovne znamke,
  • obveščajo zaposlene v trgovini o različnih dogodkih, npr. ko zmanjka zaloga izdelkov z visoko maržo in
  • prilagodijo označevanje na podlagi vedenja strank.

 

Tiskalniki in napredna programska oprema

Predstavitve na razstavnem prostoru bodo vključevale tudi:

  • Enotno platformo za označevanje, ki trgovcu omogoča pravo kombinacijo nadzora in ustvarjalnosti za pripravo privlačnih in učinkovitih oznak, ki prodajajo.
  • Rešitve, ki avtomatizirajo in racionalizirajo procese ter omogočajo produktivnost naslednje ravni.
  • Trpežne tiskalnike za maloprodajo, izdelane za maloprodajna okolja, ki so zasnovani tako, da zdržijo dlje od standardov v panogi.
  • Najsodobnejšo tehnologijo v oblaku in ponudbe upravljanih storitev tiskanja, namenjene poenostavitvi upravljanja in zagotavljanju popolnega vpogleda.
  • Rešitve s področja vgrajene varnosti, ki zagotavlja boljšo zaščito v celotnem podjetju.