Lexington, 3. maj 2021 – Lexmark, vodilno globalno podjetje na področju rešitev za upodabljanje, je predstavilo Cloud Bridge Connectivity Suite, programski paket, ki nadgradi prilagodljivost delovnih mest in opolnomoči zaposlene. Lexmark Cloud Bridge Connectivity Suite podjetjem omogoča dostop do naprednih storitev upravljanja tiskanja (MPS) in olajša upravljanje tiskanja v zapletenih omrežnih okoljih, hkrati pa širi nabor partnerjev in naprav ter ponuja zmogljive funkcije oddaljenega upravljanja tiskalniškega okolja prek storitev v oblaku.

“Stranke pričakujejo enako raven podpore MPS na katerikoli napravi in v kateremkoli omrežnem okolju ali na svoji lokaciji. Naši partnerji morajo biti opremljeni za podporo na daljavo na ustrezen način,” je povedal Brock Saladin, podpredsednik in vodja prodaje v družbi Lexmark, in dodal: “Lexmark Cloud Bridge smo razvili za preprosto in varno uporabo naprednih funkcij MPS prek oblaka v vseh omrežnih okoljih – od sedeža podjetja, do podružnic in posamezne domače pisarne.”

Paket povezljivosti naprav Lexmark Cloud Bridge odklepa napredne zmogljivosti storitev tiskanja v kateremkoli omrežnem okolju. To strankam in partnerjem omogoča:

  • Zmanjšanje obremenitev IT-okolja in osebja ter nižje stroške tiskalniškega okolja.
  • Povečanje časa delovanja naprav s storitvami prediktivnega vzdrževanja.
  • Zaščito tiskalnikov prek konfiguracije v oblaku in posodobitvami vdelane programske opreme na daljavo.
  • Boljši vpogled v tiskalniško okolje preko enotnega portala in interaktivno analitiko.
  • Oddaljeno upravljanje močno porazdeljenih tiskalniških okolij.

Rešitev vključuje odjemalca Native Agent, ki je standardno priložen številnim novejšim Lexmarkovim napravam, odjemalca Printer Agent, ki deluje na tiskalnikih z omogočenimi rešitvami, ki serijsko niso bile izdelane za internet stvari (IoT), odjemalca Fleet Agent, ki deluje na strežniku ali računalniku in zagotavlja fleksibilnost pri združevanju podatkov in odjemalca Local Agent, ki podpira neposredno povezljivost računalnika s tiskalnikom. Razširljivo arhitekturo Lexmarkove rešitve Cloud Bridge je mogoče še razširiti, da se kar v največji meri prilagodi prihodnjim zahtevam tiskalniškega okolja po povezljivosti.

Lexmarkov edinstveni položaj v industriji, saj je lastnik celotne tehnologije tiskanja, omogoča brezhibno povezljivost med napravami in zalednim sistemom. Lexmarkova napredna tehnološka arhitektura od tiskalnega mehanizma do komunikacije z napravami do enotnega globalnega IoT-sistema ponuja resnično integrirano rešitev za povezljivost, ki strankam prinaša napredne storitve, ne glede na to, kje delujejo in kako zapleteno je njihovo omrežje.

“Rešitev Lexmark Cloud Bridge Connectivity Suite nam omogoča varno zagotavljanje naših tiskalniških storitev, ki so vodilne v industriji, kjerkoli, kadarkoli in v kateremkoli tiskalniškem okolju – od upravljanja 100.000 naprav do ene same naprave v oddaljeni domači pisarni. Arhitekturna osnova Lexmark Cloud Bridge je nov trden temelj, ki nam omogoča, da danes in v prihodnje izpolnjujemo potrebe naših strank in partnerjev,” je zaključil Saladin.