Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje, je s strani Keypoint Intelligence – Buyers Lab prejel dve nagradil BLI PaceSetter Award. Strokovna žirija je družbi Lexmark prisodila odličnost v kategorijah ponudbe rešitev za področje trgovine in proizvodnje.

Nagrade PaceSetter prejmejo podjetja, ki ponujajo najbolj impresiven nabor naprav, programskih rešitev ter tehničnih in profesionalnih storitev za stranke v posameznih kategorijah. Temeljijo na poglobljenih raziskavah, ki jih je opravila organizacija Keypoint Intelligence med sodelujočimi OEM-proizvajalci tiskalnikov in rešitev za upodabljanje in strokovni analizi ponudbe vsakega prodajalca za ciljne trge.

“Panogi trgovine in proizvodnje sta se vedno soočali z edinstvenimi izzivi, ki jih je negotovo poslovno okolje, ki je posledica pandemije COVID-19, še zaostrilo,” je dejal Jamie Bsales, direktor področja pametnih delovnih mest in varnostnih rešitev pri Keypoint Intelligence, ter dodal: “Partnerji, ki strežejo strankam na teh področjih, morajo strankam omogočiti, da je njihovo poslovanje prilagodljivo, učinkovito in inovativno, hkrati pa jim pomagajo znižati stroške in povečati produktivnost, kadarkoli je to mogoče.”

Najboljši v trgovini

Lexmark je pristal na najvišjem mestu med ponudniki na račun obsežnega portfelja rešitev in dokazanih izkušenj z ustvarjanjem nalepk. Ima celo specializirane rešitve za lekarne, označevanje prodajnih polic in izložb, večdelne vstavke za prodajne aplikacije, prodajne kioske in še več. Lexmark je dosegel dobro oceno tudi na osnovi rešitve Print and Digital Signage, ki trgovcem omogoča objavo obvestil, digitalnih sporočil, elektronskih nalepk na policah in še več, vse z ene same platforme, povezane z zalednimi sistemi trgovcev.

Najboljši v proizvodnji

Lexmark je zaslužil najvišje ocene v proizvodnji z robustno zasnovo naprav in njihovo kakovostno izdelavo, saj prestanejo visoke zahteve proizvodnih okolij. Zmogljivosti tiskanja, ki so izrecno zasnovane za proizvajalce, vključujejo možnost ravnanja s posebnimi nosilci papirja, tiskanje nalepk GHS za označevanje kemičnih pošiljk in ustvarjanje RFID oznak na zahtevo, tako da je moč lažje slediti pošiljkam in izdelkom. Lexmarkova programska oprema obvlada pripravo dokumentacije in njeno optimizacijo za dobavno verigo, saj podpira avtomatizacijo in racionalizacijo ročnih in papirnih procesov v okoljih dobavne verige.

“Lexmark naprave so namerno zasnovane tako, da vzdržijo delovanje v grobih proizvodnih in trgovskih okoljih,” je dejal Brock Saladin, podpredsednik in finančni direktor družbe Lexmark, ter dodal: “S ponosom pomagamo našim strankam in partnerjem pri preoblikovanju njihovih poslovnih procesov za boljši vpogled in nadzor nad prodajo na drobno in proizvodnjo, tako da lahko sprejemajo boljše poslovne odločitve.”