Lexington, 21. avgust 2020 – Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje je s strani Keypoint Intelligence – Buyers Lab prejel dve nagradil Summer 2020 Pick Award. Strokovna žirija je Lexmark CS431dw in Lexmark CX431adw nagradila z nazivoma izjemen barvni tiskalnik in izjemna večopravilna naprava za manjše delovne skupine.

Lexmark CS431dw in CX431adw sta kompaktna barvna tiskalnika, namenjena rabi v manjših delovnih skupinah. Odlikujejo ju visoka zanesljivost delovanja, zmogljivost in varnost, saj lahko natisneta do 26 strani v minuti in nudita možnost dodatnih predalov za papir, kar podaljša avtonomijo tiskanja. Obe napravi sta opremljeni z 2,8-palčnim zaslonom na dotik, ki še olajša upravljanje, prav tako pa se lahko uporabniki nanju enostavno povežejo preko žičnega ali brezžičnega (Wi-Fi) omrežja, vmesnika USB ali računalniškega oblaka.

“Lexmarkove kompaktne in uporabniku prijazne naprave so odlična izbira za vse majhne delovne skupine, ki iščejo barvni tiskalnik ali večfunkcijsko napravo, na katero se lahko zanesejo, da bo delovala zanesljivo in postregla s kakovostnim izpisom,” je povedala Kaitlin Shaw, vodja področja preizkusa tiskalniških naprav formata A4 pri Keypoint Intelligence in dodala: “Kakovost izpisa živih barv, črt, besedila in fotografij več kot presega potrebe splošne pisarniške rabe. Majhne delovne skupine so lahko prepričane, da bodo te naprave ohranile njihovo produktivnost glede na zmogljivosti in v kombinaciji z enostavnostjo uporabe ter zanesljivo podporo. Podpora za tiskanje z mobilnih naprav in oblaka pomeni, da se lahko produktivnost ohrani tudi zunaj pisarne.”

“Nagrada potrjuje zavezanost Lexmarka za zagotavljanje naprav, ki združujejo zanesljivost in varnost, kot ju pričakujejo velika podjetja tudi v napravah, ki jih uporabljajo manjša podjetja. Tudi ta cenijo kompaktne mere, hitrost tiskanja, nizke cene izpisa in enostavno uporabo,” je dejal Brock Saladin, podpredsednik in finančni direktor družbe Lexmark, ter dodal: “Lexmarkovi partnerji pričakujejo, da bomo dobavili zanesljive in kakovostne izdelke, na katere se lahko njihove stranke zanesejo. Ti nagradi potrjujeta, da se lahko majhne delovne skupine zanesejo na naše barvne delovne stroje, da bodo v prihodnjih letih izpolnili vse njihove potrebe.”

Tiskalnika sta naprodaj tudi v partnerskem kanalu pod oznako Lexmark GO Line™.

Lexmark CS431dw je naprodaj tudi kot Lexmark C3426dw.

Lexmark CX431adw je naprodaj tudi kot Lexmark MC3426adw.