Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje, je s strani organizacije CRN za svoj partnerski program prejel oceno 5 zvezdic. V raziskavi 2022 Partner Program Guide, ki je preverila skrb podjetij za partnerje, je Lexmark prejel oceno 5 zvezdic. Najvišjo oceno prejme le ekskluzivna skupina podjetij, ki v svojih partnerskih programih ponudnikom rešitev ponujajo le najboljše med najboljšimi in presegajo pričakovanja skupnosti partnerjev.

Glede na pomembnost prodajnih partnerjev organizacija CRN – ta je del The Channel Company – vsako leto pripravi vodnik po partnerskih programih, kjer podrobno pregleda partnerske programe, ki jih ponujajo proizvajalci IT-rešitev, razvijalci programske opreme, storitvena podjetja in distributerji. Ponudniki so ocenjeni na podlagi naložb v programe, dobičkonosnost partnerjev, storitve izobraževanja in podpore partnerjev, tržne programe in vire, prodajne podpore in komunikacijo.

“Lexmark je počaščen, da je že peto leto zapored prejel oceno 5 zvezdic v CRN-jevem vodniku po partnerskih programih,” je dejal Brock Saladin, Lexmarkov podpredsednik in direktor prodaje, ter dodal: “To priznanje potrjuje našo stalno zavezanost svojim partnerjem in potrjuje rast in uspeh, ki ju je Lexmark dosegel v teh težkih časih. Lexmark Connect omogoča partnerjem dostop do vsega, kar potrebujejo, da izstopajo iz konkurence za dosego svojih poslovnih ciljev. 5 zvezdic potrjuje, da ta program prinaša resnično vrednost vsem Lexmarkovim partnerjem.”

Nagrajeni partnerski program Lexmark Connect vključuje različne ponudbe, prilagojene specifičnemu poslovnemu modelu partnerja in bazi strank z geografsko specifičnimi zahtevami. Vsebuje prilagojene ponudbe in storitve, ki upoštevajo edinstvene izzive partnerja. Vpeljana struktura nagrad partnerjem še olajša rast prihodkov in donosnosti.

“CRN-jev vodnik po partnerskih programih se poglobi v prednosti partnerskega programa vsake organizacije, da prepozna tiste, ki dosledno podpirajo in spodbujajo dobre spremembe v IT-kanalu,” je povedal Blaine Raddon, izvršni direktor The Channel Company, in dodal: “Inovacije spodbujajo hitrost poslovanja, podjetja pa se soočajo z vse večjo kompleksnostjo sodobne tehnologije, zato si želijo partnerje, ki bodo lahko sledili njihovemu rastočemu poslovanju in jim ga pomagali razvijati.”

Vodič po partnerskih programih za leto 2022 je objavljen v izdaji CRN april 2022 in na spletnem naslovu www.CRN.com/PPG.