Podpora, ceniki in servisne informacije

Podpora in prenosi

Zavedamo se, da je podpora eden ključnih delov vsake rešitve in storitve. Zato skrbimo, da vas naprave Lexmark nikoli ne pustijo na cedilu. Registrirajte svoj Lexmark izdelek in prejmite popolno tehnično podporo ter gonilnike zanj.

Lexmark distributer

logo_alternaAlterna distribucija d.o.o., Litostrojska 56, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5202 828, Email: info@alterna.siwww.alterna.si

Servisni partnerji

Unistar LC d.o.o.

Litostrojska cesta 56
SI-1000 Ljubljana
E: info@unistarpro.si

DELOVNI ČAS
Ponedeljek – Petek: 8.00 – 16.00

SPREJEM
T: +386 (0)1 47 55 502
www.unistarpro.si

Birotehna d.o.o.

Litijska cesta 259
SI-1261 Ljubljana – Dobrunje
E: info@birotehna.si

DELOVNI ČAS
Ponedeljek – Četrtek: 7.30 – 16.30; Petek: 7.30 – 15.00

SPREJEM
T: +386 (0)1 585 37 77
F: +386 (0)1 540 01 30
E: info@birotehna.si
www.birotehna.si

2 + 13 =

(*) Prodajna cena je okvirna. V ceno niso všteti logistični stroški ( dostava, namestitev..) in financiranje.

Lexmark Print Release je idealna pisarniška rešitev

Lexmarkov program Print Release uporabnikom omogoča številne možnosti pošiljanja dokumentov iz računalnika, tablice, pametnega telefona ali spletnega portala in tiskanja dokumentov na katerem koli tiskalniku ali večnamenski napravi, ki podpira rešitev Print Release (praktično vse novejše naprave Lexmark).
Namesto klasičnega načina tiskanja, kjer so natisnjene strani vidne vsem, dokler jih uporabnik ne odstrani iz tiskalnika, lahko sedaj zaposleni dokumente »povlečejo« iz »tiskalniškega oblaka« v podjetju po preprosti prijavi na tiskalniku (lahko je izvedena tudi z identifikacijsko kartico) in v naslednjem hipu že natisnejo – na katerikoli tiskalniški napravi v podjetju ali zunaj njega/na drugi lokaciji (če je le povezana v tiskalniško okolje).Vsak uporabnik lahko izbere, katere svoje dokumente bo natisnil, delno ali v celoti. Možnosti upravljanja z dokumenti je veliko – po potrebi te lahko tudi ponovno natisne (npr. v roku 5 ur), upošteva dodeljena pooblastila (primer: tajnica lahko tiska določene direktorjeve dokumente), upošteva pravila barvnega tiskanja ali kopiranja (upravitelj določi, kdo lahko tiska barvno, kdo ne sme, kdo lahko kopira …). Rešitev Lexmark Print Release omogoča popolno prilagoditev delovnim procesom z namenom optimizacije dela z dokumenti v podjetju.
Print Release