Lexmark rešitve

Korporacija Lexmark razvija rešitve za napredno upravljanje z dokumenti v številnih industrijskih vertikalah in storitvenih dejavnostih.
Stopite v stik z nami

Rešitve v zdravstvu

Lexmarkove rešitve za zdravstvo zdravnikom in osebju omogočajo hiter dostop do informacij, ki jih potrebujejo za boljšo oskrbo bolnikov ter znižajo stroške in zmanjšajo število uporabljenih dokumentov. Rešitve v zdravstvu »

Rešitve za finančne storitve

Lexmarkove rešitve za finančne storitve poenostavijo delo s papirji, pospešijo obdelavo podatkov in izboljšajo varnost in skladnost. Obsegajo rešitev Branch Capture za odpravo ročne obdelave dokumentov, rešitve za varno tiskanje papirnatih čekov in rešitev za kadrovsko službo. Rešitve za finančne storitve »

Rešitve za izobraževanje

Rešitve za programsko opremo, ki so jih razvili Lexmarkovi strokovnjaki za izobraževanje spremenijo vaše večnamenske naprave v prilagodljiva in učinkovita delovna okolja. S preprosto tehnologijo na dotik. Obsegajo rešitve za preverjanje in ocenjevanje, obdelavo posameznega učnega načrta in rešitve za dostopnost. Rešitve za izobraževanje »

Rešitve za dostopnost

Zasloni na dotik lahko predstavljajo težave z uporabnostjo in dostopnostjo ljudem, ki ne vidijo ali so slabovidni, imajo motorične težave ali so uporabljajo invalidske vozičke. Lexmarkova rešitev za dostopnost je spletna programska oprema, ki uporabnikom pomaga pri nastavitvi kopiranja, faksiranja in optičnega branja iz računalnika v omrežju ali prenosne naprave, kot je iPhone, iPad ali digitalni osebni pomočnik (vključno s funkcijami za zaznavanje govora ali Braillove pisave). Rešitve za dostopnost »

Pisarniške rešitve

Od številnih stvari, ki lahko poslabšajo učinkovitost v pisarni, je urejanje papirjev najvišje na seznamu. Dejanja, kot so obveznosti do dobaviteljev, upravljanje človeških virov in stroškov, celo osnovna pisarniška opravila, na primer tiskanje in optično branje, lahko hitro utonejo v poplavi papirjev. Lexmarkove pisarniške rešitve poživijo vsakodnevna rutinska opravila. Pomagajo vam, da naredite več v krajšem času in z manj sredstvi. Pisarniške rešitve »

Interno barvno tiskanje na zahtevo

Vpeljava barvnega tiskanja v delovno okolje bo izboljšala notranjo in zunanjo komunikacija. Tehnologije barvnega tiskanja lahko močno izboljšajo videz vašega projekta, povečajo učinek poslovnega komuniciranja, izboljšajo dobiček in zmanjšajo stroške. Zakaj? Barva izboljša razumevanje za 73 odstotkov, barva izboljša sprejemanje odločitev za 70 odstotkov, kupci v 85 odstotkih primerov raje kupijo izdelek, če je ta predstavljen v barvah, barvno gradivo preberejo najprej in mu posvetijo dalj časa … Rešitve za interno barvno tiskanje na zahtevo »

Lexmarkova večplastna varnost

Ker se povezava med tiskanimi dokumenti in digitalno obliko nenehno razvija, potrebujete učinkovite strategije in učinkovite rešitve za upravljanje tveganj in skladnosti s predpisi. Lexmark ponuja učinkovite, večplastne funkcije varnosti in vdelane zmogljivosti, ki omogočajo boljše upravljanje in zaščito vaših naprav, dokumentov podatkov in infrastrukture omrežja. Lexmarkova večplastna varnost »

Lexmark Print Release je idealna pisarniška rešitev

Lexmarkov program Print Release uporabnikom omogoča številne možnosti pošiljanja dokumentov iz računalnika, tablice, pametnega telefona ali spletnega portala in tiskanja dokumentov na katerem koli tiskalniku ali večnamenski napravi, ki podpira rešitev Print Release (praktično vse novejše naprave Lexmark).

Namesto klasičnega načina tiskanja, kjer so natisnjene strani vidne vsem, dokler jih uporabnik ne odstrani iz tiskalnika, lahko sedaj zaposleni dokumente »povlečejo« iz »tiskalniškega oblaka« v podjetju po preprosti prijavi na tiskalniku (lahko je izvedena tudi z identifikacijsko kartico) in v naslednjem hipu že natisnejo – na katerikoli tiskalniški napravi v podjetju ali zunaj njega/na drugi lokaciji (če je le povezana v tiskalniško okolje).Vsak uporabnik lahko izbere, katere svoje dokumente bo natisnil, delno ali v celoti. Možnosti upravljanja z dokumenti je veliko – po potrebi te lahko tudi ponovno natisne (npr. v roku 5 ur), upošteva dodeljena pooblastila (primer: tajnica lahko tiska določene direktorjeve dokumente), upošteva pravila barvnega tiskanja ali kopiranja (upravitelj določi, kdo lahko tiska barvno, kdo ne sme, kdo lahko kopira …). Rešitev Lexmark Print Release omogoča popolno prilagoditev delovnim procesom z namenom optimizacije dela z dokumenti v podjetju.

Print Release