Lexmark Storitve

Zaradi obsežnega poznavanja tehnologije in edinstvenega, s panogo povezanega znanja, ima Lexmark strokovno znanje, s katerim vam pomagamo spoznavati skrite priložnosti v delovnem okolju in uveljavljati strategije in postopke, ki izpopolnijo pretok podatkov v vašem podjetju.
Stopite v stik z nami

Tiskanje zaupajte specialistom, Lexmarku torej

Dejstvo je, da tiskalniki in dokumenti še zelo dolgo ne bodo izumrli. Predstavljajo namreč enega ključnih delov poslovanja, zato je toliko bolj pomembno, da je zanje ustrezno poskrbljeno. Lexmark z novo storitvijo poslovnega tiskanja premika mejnike – stranke imajo zagotovljeno ceno izpisa za obdobje petih let in brez skritih stroškov.

Danes so podjetja tipično soočena z eno pomembnejšo odločitvijo glede področja tiskanja – mar naj naprave kupijo in vzdržujejo same, ali pa jih najamejo pri zunanjem ponudniku. Vse več podjetij spoznava številne prednosti, ko področje tiskanja zaupajo v upravljanje specializiranemu ponudniku. Lexmark v poslovnem najemu tiskalnikov strankam omogoča zelo nizko fiksno ceno izpisane strani dokumenta, brez pasti in skritih stroškov. Podjetja oziroma uporabniki plačajo le tisto, kar porabijo. Podjetjem, ki želijo še naprej sama upravljati s svojo tiskalniško infrastrukturo, pa Lexmark nudi visokozmogljive in prilagodljive večopravilne naprave z dolgimi vzdrževalnimi cikli in ugodno ceno potrošnega materiala.

Ko variabilni stroški postanejo fiksni  Lexmark s storitvijo poslovnega tiskanja večino variabilnih stroškov pretvarja v fiksne. Največja razlika pred drugimi ponudbami upravljanja tiskanja je v tem, da Lexmark v celotnem garancijskem obdobju poslovne tiskalniške naprave, torej minimalno 4 leta in z možnostjo podaljšanja na 5 let, med stroške tiskanja vključuje tudi vse obrabljive dele tiskalnika in njihovo vzdrževanje. Pod črto to pomeni, da podjetje oziroma uporabnik tiskalnika dejansko nima nobenih skritih stroškov z napravo, stroški vzdrževanja in izrednih okvar pa lahko sicer dosegajo tudi do polovice vrednosti tiskalnika. Uporabnik ima tako zagotovljeno ceno izpisa za obdobje do petih let, kar je daleč največ v industriji.

Naročite analizo Vas zanima, kako učinkovito je vaše tiskalniško okolje in kako ga izboljšati? Pokličite Lexmark strokovnjaka in naročite analizo. Na podlagi analize tiskalniškega okolja in navad ter potreb uporabnikov vam Lexmark pripravi tudi optimizacijo tiskalniškega okolja in priporoči rešitve za pametno in varčno tiskanje – vključno s storitvijo upravljanja tiskanja v poslovnem okolju.

Primer tiskalniške kalkulacije  Prepričajte se, kaj vse morate upoštevati pri stroških tiskanja, da vas ponudniki ne bi peljali žejne čez vodo.

Storitve za podporo strankam

Kot vodilno svetovno podjetje na področju rešitev za upravljanje izpisov si Lexmark prizadeva strankam pomagati kar najbolje izkoristiti naložbe v tiskanje. Razumemo zapletenost poslovnih potreb, zato si naša služba za podporo strankam prizadeva zagotoviti hitre rešitve za odpravljanje težav in prilagojene programe, ki zagotavljajo, da bo vaše poslovanje nemoteno in dobičkonosno. Od osnovnih storitev do obsežne podpore: Lexmark nudi številne pakete, ki ustrezajo točno določenim zahtevam delovnega okolja in zmanjšajo visoke stroške prekinitev delovanja tiskalnikov. Storitve za podporo strankam »

Storitve za upravljanje tiskanja

Prihranite 30 ali več odstotkov s storitvami  za upravljanje tiskanja. Znižajte stroške tiskanja. Izboljšajte vidnost. Storitve za upravljanje tiskanja so mešanica programskih orodij, storitev in prilagojenih rešitev in strategij, ki lahko izboljšajo vašo organizacijo – najprej z izboljšanjem skupne učinkovitosti tiskanja, nato pa še z ogromnimi prihranki in izboljšanjem poslovnih postopkov. Storitve za upravljanje tiskanja »

Strokovne storitve

Zaradi obsežnega poznavanja tehnologije in edinstvenega, s panogo povezanega znanja, ki smo ga pridobili z razvijanjem končnih rešitev za tisoče organizacij, ima Lexmark strokovno znanje, s katerim vam pomagamo spoznavati skrite priložnosti v delovnem okolju in uveljavljati strategije in postopke, ki izpopolnijo pretok podatkov v vašem podjetju. Strokovne storitve »

TCO izračun

Stroški, ki jih ima podjetje ali posameznik s tiskalniško napravo, niso povezani le z njeno nakupno ceno in ceno potrošnega materiala.

Skupne stroške lastništva sestavlja tudi poraba energije ter redno in izredno vzdrževanje. S storitvijo TCO izračun vam glede na posredovane podatke o tiskalniškem okolju pripravimo okviren izračun stroškov lastništva v življenjski dobi naprav ter podamo predlog optimizacije.

Vas zanima?